September 08, 2010

Neile, kes siis pilte üles ei leinud http://fotoalbum.ee/photos/Mannakas/sets/1050045
Viimane lehekülg ja seal on mõned pildid.

Nii kaks päeva siis kuidagi vahele jäänud tihedat blogi täitmist. No kui aus olla, siis ega siin eriti midagi juhtunud polegi huvitavat. Üleeile alustasime internetist töö otsimisega ja tegime seda ka eile. Otsitakse küll abikäsi farmidesse kogu aeg, et puuvilla ja erinevaid vilju korjama, kuid igal pool ainult meilid antud. Kui nüüd 100 inimest neile kirja saadavad, siis on üsna ebatõenäoline, et nad just meid välja valivad. Sõbrad ja tuttavad ka kes siin elavad ja töötanud on/töötavad ütlesid, et see ikka väga pime juhus, palju parem on helistada kuid no kuhu me helistame kui numbreid ei ole :D Paarist kohast on siiski vastatud kaa, soovitud on siis CV'd mille ma kiirelt valmis pusisime ja teele panime. Uhkelt ikka torkasime neid saavutusi ja eelnevaid töökogemusi sinna, eks näis kas kasu ka midagi on. Nüüd lihtsalt lehitseme netti, hoiame silma peal juhuks kui uusi kuulutusi üles pannakse ja ootame vanadest kohtadest vastuseid.
Eile käisime ka Pacific Fairis jälle. Ivo, kes meile maja rentis, ütles et noo see siit nii 2km kaugusel peaks olema. Hakkasime siis uhkelt vantsima kuid see mida 1.5 tunni pärast ei olnud oli pacific fair :D küsisime teed, et kaua sinna veel minna on jne siis vastati uhkelt et noo umbes 45 mintsa kõndimist. Andsime totaalselt alla ja läksime lähimasse bussipeatusesse. Teepeal olid punaste õitega/viljadega puud kus neid värvilisi linnukesi on küll kümneid peal. Avastasime ka, et meil kasvab see nö, jõulutäht siin täiesti vabas looduses ja ilgelt suur taim on sellel eestlastele teada-tuntud punase õiega lillel.
Selles kodukandis on ka koerasid. Näiteks Surfers Paradises kus me enne peatusime, ei olnud miiiitte ühte ainsat kodulooma ei näha ega kuulda... Kõik kassid ja koerad olid justkui kadunud. Siia tulles ikka mõnda nägime. Poodi minnes ka oli üks mopsi laadne koer mille peale marianna hakkas nunnutama et: "uiiiii kui armaaas kutsaaaa..." ma ütlesin et see kutsaaa tundub väga kuri olevat, mispeale marianna teavitas: "eii ta on lihtsalt tõsine" :)
Igatahes jah eile sealt pacificust tagasi saime, oli kell jälle kottpime ning tulime netti lebosse ära.. vaatasime kirjad üle, kuid ühelegi polnud vastatud. Siis lihtsalt mängisime nats arvutit ja Marianna tegi õhtusöögi. Jõudsime ka issi ja sillega skypes natsa helistada, kuid kuna neil mikker ei tööta, siis oli see vestlus üsna... monoloogi sarnane? selline tunne nagu räägiks iseendaga. Sellega seoses ongi üleskutse kõigile kes meil jälgivad, et äkki keegi saaks neile selle tööle seada? ostsid ju nad kalli mikri ja just paar päeva tagasi ning see lihtsalt polegi töötanud algusest peale. Äkki keegi läheb aitab neid tiba? pliiiiiiiiiiiiiiiiiis? :D
Tänaseks oleme jõudnud ärgata, süüa, meilid ära vaadata ja nüüd on kodus istumisest jube plomm ees, mõtlesime, et peaks minema välja jooksmagi või midagi. Saaks jälle sutsu päikest - ilm tundub väga ilus olevat.
Töö koha pealt märkasin netis ka kuulutust et siin vist on tööagentuuri laadsed kohad meiesugustele. Oli kuulutus et neil olemas kohe farmerid ja töökohad koheseks alustamiseks aga liitumistau nendega oli 170 dollarit. Tundub suht suur summa olevat. See pole küll maa kus väga varastatakse ja petetakse raha välja aga võib ju ka olla erandeid? Pärast korjame selle raha kokku, maksame ära ja siis pole ei tööd ega raha. Me ikka veel natuke ootaks sellega kasvõi mõned päevadki.
Praeguseks kõik lähme välja ära.
Tere hommikust kõigile neile, kes nüüdseks kirja läbi on lugeda jõudnud ja ennast natukene rohkem üles on äratada suutnud.

3 comments:

  1. Enne klõpsamist fokusseerige ära ka!

    ReplyDelete
  2. Muide, mul oli ka alguses mingi jama selle mikriga.. Aga siis oli vaja Skype mingi 500 korda ümber seadistada.. Aa.. Tegelt üks vist ei hakkandki suure arvutiga tööle, aind isa arvutiga, siis vahetasime mikrid ära. Aga vb ikka mingi seadistamise teema selle mikriga.
    Igatahes ma tegin ka endale nüüd Skype'i ja saan siis ju kaa teiega millalgi rääkida!! Aga ma pean selle enne oma arvtuisse tõmbama ja siis lisan nt Manna ja siis saangi rääkda!! Jeii!! :D

    ReplyDelete
  3. Kuna uut infot saame?

    Saite vist tööle ;)

    ReplyDelete