February 02, 2011

Hei,
Pole jällegi vägagi kaua aega kribanud. Kõigest 2 nädalat teadmatust meist! J Aga mis siis vahepeal kõike huvitavat ka juhtunud on?! Põhimõttelislet suurt midagi, töö ja kodu vahet sõitnud.  Viimane nädal on olnud väga kiire. Oleme pidanud taluma meeletut kuumust umbes 46 kraadi sooja keskpäeviti,või  pigem ütleksin kuuma ! Kuigi vale on kirjutada, et nädal väga kiire oleks olnud, võib-olla ainult pühapäevane päev sellest oli tegude rohke! Ülejäänud päevad esmaspäevast- reedeni ainult töö, mõned õhtud ka oma kodu ees töökaaslastega istumist ning vahest ka joogi mängu mängitud. Seoses joogi mänguga oli selles üks reegel, mida pidi iga sõna või lause järel ütlema ehk siis ‘’in the pants’’ (pükstes). Näiteks kui keegi küsib, kuidas läheb? Siis pidi vastama, et väga hästi pükstes vms.. Inglise keeles kõlab see palju paremini!




Töökaaslased rääkisid meile yabbyde ehk siis homaaride püüdmisest pigem ütleksin krabid. Nägid nii nende moodi välja! :D Seega laupäeval jäi siis jut, et pühapäeval lähme neid püüdma töö juures olevas tiigis pidavat olema. Väga tore oli. Püüdmine kais siis nii, et vette asetatud tokkidele oli pika tamiiliga seotud külge lihatükike. Ja püüdmine kais siis kas sulgpalli või tennise reketitega . Kuigi jaa võrgud olid kaa vees. Kui aus olla, siis Mirkoga julgeksin ma iga kell kuskil suvalises kohas elada, sest temaga nälga ei jää! J Ta oleks nagu seda varemgi teinud! Lausa professional! Iga püügiga ikka tuli mõni krabi välja, aga minuga jääksid kõik nälga, kuigi jah kui aus olla, siis pika harjutamise peale, sain minagi mõne kätte !

 Algsete plaanide järgi pidime minema pärast krabide püüdmist basseini äärde päikest nautima, aga üks töökaaslane pakkus vällja, et äkki läheks maastiku sõitu tegema! Ja me ei mõelnud kaua, käisime korraks kodust läbi ja juba sõitsimegi kuhugile kaugele. Ja muidugi tegelikult lubasime me ühele teisele töökaaslasele Kevinile, et õhtul lähme tema juurde krabisid sööma, mis ta pidi valmis tegema, aga seal kaugel ei olnud levi ja ei saanud take ka kahjuks helistada, ja seega, ta ootaski meid kaua, ja järgmine päev oli natukene pahane, aga selgitasime kõik ilusti ära ja õnneks kõik korras J. See maastiku sõit oli vahva, käisime siis soola järves, korjasin ka soola kaasa. Kristallne , ILUS! Püüan säilitada ja tuua suveniiriks kodustele, või siis vahepeal saata kuidagi pisikese pakiga.  See oli nii ilus ja roosa! Hiljem käisime ka aaret otsimas. Aga mida ei leidnud oli aare, aga väga palju huvitavat avastasime enda jaoks. Käisime ka ühe pere juures, Gibbsons. Pakkusid Mirkole tööd, aga kahjuks ainult temale. Aga vähemalt teame, et on võimalus! Väga armas pere oli. Mirko sõitis nende pere autoga mööda maastikku ja peremees rääkis väga palju huvitavat, ja mina olin teises autos ja kuulasin ainult muusikat, väga targemaks ma ei saanud! Kade olen! Aga Mirko jagas seda minuga kaa natukene.  Jõudsime pikalt päevalt koju umbes pool üksteist. Ja kodus internetti vaadates avastasin, et meie töödejuhataja Stuuuwie on kirjutanud, et alustame tööd kell 6 hommikul, sest ilma pidi palavaks minema, ja nii on olnud kuni tänaseni, homsest pidi natukene jahedamaks minema. ÕNNEKS! Seega alustame jälle kella 8-st hommikul.  Aga ilmateade lubab vihma ja äikest ka siia kanti. Ja selline tormisem ilm tuletas mulle meelde, et ei ole vaja meie pärast muretseda me ei asu hetkel selles nö katastroofi piirkonnas ehk Queenslandis. Kõik tsüklonid peaksid meist ilusti suure kaarega üle minema, ning kui peakski midagi toimuma, mis võiks meid ohtu seada, siis lihtsalt asjad kokku ja ohutumasse paika! J Selle nädalaga peaks toga ühele poole saama, KAHJUKS! Jällegi on inimesed kalliks saanud ja varsti aeg lahkuda, aga vähemalt on head mälestused! Aaa minu kulul tehakse tööjuures nalja kaa , Esiteks üks kord ütlesin ma Stuwiele natukene helisevama häälega Stuuuuwie ja nüüd teised kopivad mind ning olen saanud natukene suure loadreiga kaa sõita, Wauu ägee, Mirko oskab hästi seda nägu järele teha, kui ma selle rooli taha istun. Ilmselgelt uus ja huvitav on äge ja emotsioone tuleb väljendada!

Vot nii, püüan siis hakata uueks blogi kirjutajaks, sest vana on hõivatud! J Seetõttu on ka blogi pidamine harvemaks jäänud J

Uute seiklusteni! J
Marianna ja Mirko

Palju päikest ja soojust teile sinna. PS! Me ei ole kadedad , tahame, et eil kaa soe oleks! J


No comments:

Post a Comment