November 18, 2010

Nonii eile siis läksin kella 12’ks taaskord kontorisse ja mis ma siis kuulsin. Need 7 kes me siis edasi saime ei olnudki veel lõplik otsus. Päev mis ees ootas oli täis katseid ja nö. mänge mis isiksust näitavad. Pidime siis mõtlema välja mingi ulme toote mida veel olemaski ei ole ega arvatavasti ei tule ka ja selle paberile panema lühikirjeldusega ning siis kokku voltima ja pisikesse ämbrikesse suskama. Siis segati need ära ja igaüks pidi omale ühe tõmbama. Mis sellega siis tegema pidi oli see et anti aega 15 minutit ning selle ajaga pidi koostama kiirelt pika siis põhimõtteliselt monoloogi ning siis tegema näite. Pidime võtma 1 suvalise inimese ja temale rääkima miks seda toodet praeguses maailmas vaja on ja kes kasutaksid ja miks on hea jnejne. Olema nagu müügimees ja tekitama piisavalt huvi et tema käest saada kätte kontaktandmed, et hiljem kontorist saaks keegi talle helistada kust on võimalik toodet tellida. Alguses kohutas see ülesanne küll parajalt ära aga tegelt kui mõtlesin et nagunii juba nii kaugele jõudnud ja kaotada enam midagi pole siis suutsin süveneda ja asja ilusti ära teha. Väga kiideti, ju siis meeldis lähenemisviis ja reklaam. Veel pidime tegama neljased grupid siis välja mõtlema suvalise žanri ja ka ühe toote. Segati ära ja saime siis kokku et soobika gängster ja toode oli telekas et kui vaatad mingit saadet ja nuppu vajutad siis muutud ise üheks saate peategelaseks. Pidime siis tegema grupiga reklaamiklipi kus ise olime tegelased ning pidime olemagi siis nagu seebika gängsterid, rääkima samas formaadis jne.
Paari tunni pärast tuli siis kõne et läks väga hästi ja olen tiimis ja oodatud homme (ehk siis nüüd juba täna) kell 12 kontorisse väljaõppesse JEEE. Täna siis käisin seal väljaõppes, räägiti absoluutselt kõik pisiasjad nende paneelide kohta. Nii paigalduse, hindade kui garantiide kohta. Edasi tuli väljaõpe turustamise jaoks et kui me nüüd esmaspäeval tööd alustame siis mida tegema peame, mida rääkima ja kuidas, mis toonil jne. Anti ka korralik patakas kodulugemist ja harjutamist et esmaspäeval heas vormis olla. Tehti ka pildid, ameltike kaartide jaoks ja esmaspäeval siis vormistame lepingud.
Oh õudust!!! Kus pole seal ei saagi olema ja kus on sinna tuleb ikka juurde. No „super” üllatus, täna saime telefoni kõne et oleme ka vastu võetud sinna vilja tehasesse/keskusesse kuidasiganes seda kutsuda. See koht kuhu me juba kõige alguses kõige rohkem tahtsime ja nüüd kui töö on olemas, nemad siis helistavad. Marianna ütles et tema läheks mõtlemata sinna kohe. Et see koristamine paras jama ju ole ja saan tast täiesti aru aga mina olen küll pääääris priske dilemma ees nüüd. Kas lihtne töö kus saab mega keelepraktika ja on super grupp meid. Kus saab küll esialgu väikest baaspalka kuid edasijõudnuna on võimalik teenida päääris priskelt. Kus töö on ainult 6 tundi ja tööriieteks on ülikond ja kingad ja kontor on kesklinnas ilusa pilvelõhkuja kõrgel korrusel VÕI tagasi füüsilise töö peale kus kohe hakkaks teenima päris hästi aga see-eest päevad enamjaolt 12 tunnised nagu ma aru sain ja kuuma päikese all saabastes ja tunkedes? Kurat kes nüüd ütleks mis on õige? Siin on veel päris mitu argumenti mis üksteist trumpavad. Kohati müügitöö ja kohati vili aga ikka saba kinni ja nokk lahti. Karm otus tuleb vastu võtta lähipäevil, seda teame ainult.

No comments:

Post a Comment